در پی افزایش واکنش به مصاحبه ظریف در رسانه های همگانی، حسن روحانی، حسامالدین آشنا، رئيس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری که مسئولیت تهیه این گفتوگو را بر عهده داشت، از کار بر کنار کرد. و قوه قضاییه نیز اعلام کرده است که ۱۵ نفر از عوامل مرتبط با تهیه این فایل صوتی را ممنوعالخروج کرده است. این در حالی است که یک هفته پس از بحث و جنجال گسترده درباره لو رفتن مصاحبه محمد جواد ظریف، وی خاشعانه از خانواده قاسم سلیمانی طلب بخشش کرد. ظریف میگوید « اگر میدانستم جملهای از آن عرایض انتشار عمومی پیدا میکند، حتما همچون گذشته آن را بر زبان نمیآوردم».
افزون بر این علی خامنه ای روز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت در سخنرانی خود از اظهارات محمدجواد ظریف، (بدون بردن نامی از او)، ارتباط با عملکرد قاسم سلیمانی انتقاد کرد و گفت: «این حرفها تکرار حرفهای خصمانه دشمنان ما و آمریکاست.» در پی سخنان خامنه ای ظریف اظهار ندامت کرد و از رهبر جمهوری اسلامی نیز پوزش خواست.
حمدجواد ظریف در این مصاحبه قاسم سلیمانی را متهم کرده است که، در مسیر تلاشهای دولت روسیه برای «نابود کردن» دستاوردهای برجام دولت روحانی، او نه تنها با مسکو همراه بوده و رایزنی میکرده بلکه به «اراده روسیه» موجب درگیری بیشتر ایران در جنگ سوریه گردیده است. اگر فرض بر این باشد که ظریف به درستی حقایقی در رابطه با نفوذ سپاه پاسداران در سیستم دیپلماسی خارجی رژیم ایران بیان داشته باشد؟ و سپاه پاسداران با دستور آیت الله خامنه ای با روسیه تماس، رایزنی و وارد جنگ ده ساله سوریه گردیده باشد؟، دستور علی خامنه ای و حضور سپاه پاسداران در سوریه خیانت اشکار به کشور و منافع ملت ایران است.
در این مصاحبه محمد جواد ظریف، خامنه ای و سپاه پاسداران را عامل دولت روسیه قلمداد کرده، و به احتمال قوی خامنه ای علارغم پوزش و ندامت ظریف خطا و خیره سری او را نادیده نخواهد گرفت!۰
در این رابطه سردار جلالی رئيس سازمان پدافند غیرعامل رژیم در روز شنبه ۱۱ اردیبهشت به مصاحبه ظریف واکنش نشان داده و میگوید «آنچه اقتدار برای کشور تولید کرده مبارزه مردانه در میدان است ، و آنچه تسلیم و عقب نشینی تولید کرده است دیپلماسی مرعوب غرب یعنی التماس و لبخند است.» روی سخن جلالی به محمد جواد ظریف است، وی ظریف را مرعوب جهان غرب دانسته و می گوید «معامله تلخ «آرمان» با «تاکتیک» بوده و رویکرد وی (جواد ظریف) ضریب آسیب پذیری کشور در برابر تهدیدات را افزایش می دهد. جلالی اضافه کرده است که اقدام ظریف خلاف اصول اولیه انقلات اسلامی است.» جلالی حتی ظریف را متهم میکند که ظریف به دنبال استحاله اصول بوده و آن را خطرناک خوانده است (۱).
سردار جلالی مصاحبه ظریف را مخالف استراتژی و آرمان رژیم در منطقه خاورمیانه از جمله دخالت در سوریه، یمن و بحرین میدانند و آنرا برای بقاء رژیم خطرناک دانسته است. به باور سردار جلالی سیاست خارجی رژیم باید بازتولید شود و نه استحاله. او معتقد است که از هنگام رئیس جمهوری حسن روحانی و وزارت خارجه ظریف، دولت سعی کرده تاکتیک های سیاسی را جایگزین استراتژی و آرمانهای رژیم اسلامی نمایند.
رژیم برای رسیدن به اهداف خود که بر پایه آرمانها استوار است دست به هر اقدام میدانی میزند که حتی ممکن است دیپلماسی و حاکمیت را تحت الشعاع قراردهد.
دولت روحانی از جمله وزیر خارجه رژیم بخوبی دریافته اند که اقدامات تروریستی رژیم در خاورمیانه و جهان و تحریمهای کمرشکن جهان غرب، اقتصاد کشور را به زانو در اورده و کوشش دارند از فروپاشی اقتصادی و بالطبع فروپاشی رژیم جلوگیری نمایند. رژیم میلیارها دلار برای استقرار استراتژی آرمانی خود در خاورمیانه هزینه کرده است و به آسانی از آن دست برنخواهد داشت. نظر به اینکه برنامه اتمی رژیم نیز استراتژیکی است، مذاکرات وین هم چیزی را تغییر نخواهد داد. بنابراین اگر مذاکرات وین به نیتجه ای منجر شود که بخشی از تحریم ها برداشته شود و مقداری از پول های بلوکه شده ایران آزاد شوند، این پول ها به یقین در راه اشاعه و تقویت اعمال تروریستی رژیم در خاورمیانه هزینه خواهد شد و شاید درصد بسیار کمی از آن به بهبود وضعیت معیشتی مردم ایران اختصاص داده شود!۰
جالب توجه است در مذاکرات وین سخنی پیرامون نقض حقوق بشر و حق شهروندی مردم ایران به میان نیامده است! وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه ای، عدم آزادی مطبوعات در بسیاری از کشورهای جهان را یاآور شد ولی نامی از رژیم تبهکار اسلامی در ایران نبرد، این درحالی استکه تعداد بیشماری از خبرنگاران و کنشگران حقوق بشری در زندان های رژیم بسر می برند!.آنتونی بلینکن همچنین در مصاحبه خود با رولا خلف از روزنامه فایننشال تایمز روز سه شنبه ۱۴ اردیبهشت در خصوص تاثیر انتخابات ریاست جمهوری آینده در ایران بر روند مذاکرات هستهای گفت که رهبر جمهوری اسلامی تعیین کننده رویکرد و خط مشیهای اصلی ایران است. سخن آنتونی بلینکن بیانگر آنست که تمام تصمیمات سیاست خارجی رژیم توسط رهبر خامنه ای گرفته میشود و همانگونه که در سخنان خود یادآور شد وزارت خارجه رژیم تصمیم گیرنده نیست و تنها مجری تصمیمات رهبر است.
با پیروزی آقای بایدن در انتخابات جدید آمریکا و چینش وزرای کلیدی دوران ریاست جمهوری اوباما در کابینه خود، آقای بایدن به برجام برمیگردد، به احتمال زیاد رژیم به یک برجام جدید تن خواهد داد، مقداری از پول های بلوکه شده آزاد خواهد شد، و به رژیم فرصت بیشتری میدهد تا به سرکوب مردم ایران و پیشبرد اهداف آرمانی خود در خاورمیانه ادامه دهد. لازم به یادآوری است، با آزاد شدن پول های بلوکه شده ایران، جهان غرب اهرم مؤثر خود در مذاکرات با رژیم اسلامی را نیز از دست خواهد داد!.
هموطنان گرامی – تنها راه نجات اتحاد و خیزش بر علیه رژیم جنایتکار اسلامی تا مرحله عبور از آن از راه مقاومت مدنی با حق دفاع از خود است. راه دیگری نیست. کشورهای جهان غرب و شرق تنها بفکر منافع اقتصادی خود هستند و از بیخردی سردمداران رژیم و آرمانهای پوچ و واهی آنان نهایت استفاده خواهند برد. عبور از رژیم وظیفه تک تک مردم ایران بخصوص جوانان از جمله ارتش ملی کشور ایران است.
سربلند مردم ایران زمین
ناخدا محمد فارسی
۵ ماه می ۲۰۲۱