ایران همراه با جهان آزاد و دمکرات غرب با دورانی از تهدیدهای بی سابقه مواجه است. بنظر میرسد این تهدیدها هرروزه افزایش می یابند و همانند گره کوری هستند که گشودنش چندان اسان نمی نماید. بسیار اوقات هنگامی که با این گونه گره های کور مواجه میشویم، راه برون رفت را بریدن گره طناب میدانیم . این وضعیتی است که مردم ایران و جهان غرب اکنون با آن روبرو هستند. حاکمیت آیت الله های شیعی در ایران که خواب امپراطوری اسلام شیعی را در سر می پرورانند، نه تنها صلح جهانی را تهدید میکند، بلکه نابودی قسمتی ازجهان مانند خاورمیانه را بشدت مورد تهدید قرار داده است.
اگر تنها مشگل جهان با ایران حلّ برنامه اتمی را در نظر داشته باشیم متوجه میشویم جهان آزاد و دمکراتیک در چندین سال گذشته نتوانسته این معضل را حلّ کند. هیچیک از کشورهای جهان نتوانسته اند راه حلّی که مورد قبول باشد ارایه دهند. کابینه رئیس جمهور پیشین آمریکا آقای ترامپ تهدید رژیم اسلامی و بی ثبات کنندگی منطقه خاورمیانه را حس کرد و کشور آمریکا را در سال ۲۰۱۸ از توافق برجام خارج نمود تا با اعمال تحریم های سخت رژیم ایران را مجاب کند از تهدیدهای خود پیرامون بی ثباتی منطقه خاورمیانه و ساختن بمب اتم دست بردارد. مشاهده میشود جهان غرب بخصوص اروپا نتوانست بدلیل منافع اقتصادی با کابیه ترامپ همگام شود. با روی کار آمدن جو بایدن کابینه او در جهت عکس کابینه ترامپ با تمام قوا کوشش کرده است تا برجام دیگری برقرار کند تا بتوان اکثر تحریم ها برداشته شود. باعث تآسف است که سیاستمداران جهان غرب متأثر از اقتصاد جهانی همه گونه امتیازات برای مهار ملاهای ایران قایل شده اند ولی بدون نتیجه. چگونه است که نفی اقدام سال ۲۰۱۸ امریکا را بطور جدی مجددا بر روی میز مذاکره با رژیمی که هرگونه قوانین بین الملل را بوضوح زیر پا قرار میدهد، قرار داده اند؟
آیا رژه سپاه پاسداران رژیم ایران بر روی پرچم آمریکا و آتش زدن آن، در چندین سال کافی نیست تا دولت آقای بایدن بخود آید که سیاست خارجی دولت آمریکا درباره ایران اشتباه است؟ چگونه می توان انتظار داشت که هم پیمانان خاورمیانه ای کشورهای آزاد جهان بار دیگر به اروپا و آمریکا اعتمادی داشته باشند؟ رژیم اسلامی ایران دستور قتل سران سیاسی آمریکا مانند آقای ترامپ، پمپئو، جان بولتن و دیگران را صادر کرده است. چند هفته پیش بیش از ۲۰ تروریست اعزامی رژیم ایران در آلبانی دستگیر و بسیاری تجهیزات برای ترور شخصیت های سیاسی اپوزیسیون رژیم در اروپا را مصادره کردند، آیا این تهدیدها کافی نیست تا سران سیاسی جهان غرب را از خواب بیدار کند؟ تنها دو هفته قبل بود که آمریکا شهرام پورصفی و مهدی رضایی را برای رشوه دادن به تروریستها برای کشتن جان بولتون دستگیر کرد !.
ممکن است انتظار داشت کشورهای صلح دوست خاورمیانه از یک اقدام نظامی ائتلافی برعلیه رژیم ایران حمایت کنند؟ اگر چنین شود باید بررسی کرد چه آثار عمیقی از نظر بی ثباتی سیاسی، امنیت اقتصادی در منطقه و جهان باقی خواهد گذاشت؟ آیا این برخورد ها قادر خواهد بود منافع جهان غرب آزاد و دمکراتیک را تضمین کند؟ آیا رهبران جهان غرب تهدید وجودی یک ایران اسلامی مسلح به سلاح هسته ای را تقبل کرده و تنها بدنبال وقت کشی و به عقب انداختن پروسه اتمی شدن ایران هستند تا منافع سیاسی و در قدرت ماندن خود را تضمین کنند؟ اگر بطور جدی اقدامی نشود باید انتظار داشت آینده ای بسی خطرناک برای مردم جهان رقم خواهد خورد.
تنها برنامه اتمی آیت الله های ایران نیست که جهان غرب در مقابل آن بشکلی زانو زده است، کافی است به حمله روسیه به اوکراین نگاهی داشته و آنرا هم مورد بررسی قرار دهیم. رئيس جمهور جنایتکار روسیه با علم به اینکه جهان غرب در مقابل نیاز انرژی از روسیه و همپیمانان آن زانو خواهند زد، برای تسخیر اوکراین همه جانبه به آن کشور حمله نظامی برد. مدت ۶ ماه از جنگ خانمانسوز در اوکراین گذشته است. آیا جهان غرب بجز به فرسایش کشیدن جنگ در اوکراین، عمل مثبت بازدارنده دیگری انجام داده است؟ جهان آزاد و دمکراتیک غرب با برقراری تحریمهای به اصطلاح کمرشکن و ارسال تجهیزات متعارف نظامی به اوکراین تصور داشت پوتین متنبه می شود، ولی شاهد آن هستیم که چنین نشد. جنگ ادامه دارد، پناهندگان اوکراینی به جمع دیگر پناهندگان از خاورمیانه و آفریقا افزوده شده اند. با ادامه جنگ و تورم اقتصادی در کشورهای اروپا و آمریکا و گرانی سرسام آور، تعدادی از کشورهای اروپایی از اعمال تحریم برعلیه روسیه خودداری کرده اند.
ایران برای ترور شهروندان آمریکایی در خاک آمریکا، عملاً حاکمیت آمریکا را نقض می کند. به آدم ربایی افراد شناخته شده اپوزیسیون مانند خانم مسیح علینژاد دست می یازد. چهار ایرانی دیگر به نام های علیرضا شاوارقی فراهانی ملقب به وزرات سلیمی/حاج علی، محمود خزين، کیا صادقی، و امید نوری عاملان اطلاعاتی رژیم ایران متهم به عملیات تروریستی و آدم ربایی درخاک آمریکا گردیده اند. نیلوفر بهادری فر، ساکن کالیفرنیا که اصالتاً اهل ایران نیز هست، متهم به ارائه کمک های مالی برای دور زدن تحریم ها و پولشویی می باشد.
اینها سوالاتی هستند که باید پرسیده شوند و برای آنها پاسخ پیدا کرد. با مماشات و امتیازدادن به سران کشورهای شرور مانند سران ایران و روسیه جوابی برای این سئوالات نخواهیم یافت! با اعمال اینگونه سیاست خارجی دولت آقای بایدن و همچنین سیاست خارجی اروپا، مردم جهان در معرض ناامنی غیر قابل تصوری قرار گرفته اند، رفاه، آرامش و جان بسیاری از مردم جهان در خطر جدی قرار دارد.
دولت بایدن تمام شرارت های تروریستی رژیم ایران ایران را نا دیده گرفته است و تصور میکند «دیپلماسی» بهترین راه متنبه کردن ملاهای رژیم اسلامی ایران است. جو بایدن در ۱۴ ژوئیه گفت: «من همچنان باور دارم که دیپلماسی بهترین راه برای رسیدن به نتیجه است.» لازم است برای کاخ سفید پیام محکمی داشته باشیم. مماشات و امتیاز دادن به آیت الله های ایران برای حلّ معضل هسته ای ایران کافی نیست. رژیم اسلامی ایران یک حکومت تروریستی است. حاکمان ایران برای انجام ترورهای برون مرز در آمریکا و اروپا خونبهای چند میلیون دلاری برقرار کرده اند. دولت آمریکا نباید اقدام دولت اوباما را فراموش کند، که با ارسال چندین میلیارد دلار پول نقد برای ملاهای ایران تنها به ملاها فرصت داد که هژمونی خود در خاورمیانه را افزایش دهند، پروسه غنی سازی اتمی را ادامه دهند. ملاهای ایران از آن پول ها برای تهیه غدا و دارو استفاده نکردند!.
از آن پولها استفاده کردند تا شبه نظامیان حوثی یمن را مسلح کنند تا به عربستان سعودی حمله کنند؛ با هزینه در جنگ داخلی سوریه لااقل ۱۲ پایگاه در سوریه برقرار کردند. برای محو اسرائیل از جهان بودجه و اسلحه به حماس و جهاد اسلامی دادند. سازمان نظامی حماس و جهاد اسلامی در همین درگیری اخیر چندین هزار راکت و موشک به طرف شهرهای اسرائیل شلیک کردند.
برنامه موشکی و پهپادی رژیم ایران بسیار گسترده و از کیفیت بالایی برخوردار گردیده است. نیروی قدس سپاه پاسداران رژیم انبارهایی پر از این تجهیزات نظامی در اکثر کشورهای خاورمیانه که با اسرائیل هم مرز هستند ایجاد کرده است. جنگنده های اسرائیل روز ۲۸ آگوست با حمله به پایگاهی در مصیاف سوریه لااقل ۱۰۰۰ موشک ایران را منهدم کردند. در روزهای گذشته نیز شاهد حمله راکتی شبه نظامیان تحت حمایت رژیم در دیرالزور سوریه به پایگاه التنف آمریکا بودیم که بدستور آقای بایدن جنگنده های اف-۱۵، اف-۱۶ و هلیکوپترهای آپاچی به حملات شبه نظامیان پاسخ دادند.
لازم است به سران سیاسی و اقتصادی جهان غرب یادآور شویم پاسخ محکم و مناسب به شرارت های کشورهای تروریستی آنها را متنبه میکند و نه مماشات و امتیازدادن ها.
ناخدا محمد فارسی
۳۱ آگوست ۲۰۲۲