Health

در این مقطع از انقلاب «زن-زندگی-آزادی» مردم ایران ، ارتش چه وظیفه ای دارد؟ - محمدفارسی

شنیده میشود تعدادی از مردم بخصوص جوانان که در کف خیابان با نیروهای امنیتی در کارزار هستند انتظار دارند ارتش در کنار مردم قرار بگیرد. این تقاضائی است بسیار پسندیده و واقع بینانه. انتظار اینست که ارتش  در مبارزات علیه رژیم اسلامی با مردم همگام بوده و همکاری نماید. امّا، ورود ارتش به میدان میباید در مقطعی از حرکت براندازی باشد که کشور دچار بحران است. حرکت انقلابی مردم  به آن مقطع بحران نرسیده است که ورود ارتش را الزامی بداند. بررسی ها نشان میدهد که هنوز طیف وسیع اعتصابات و ریزش نیرو های سرکوبگر صورت نگرفته است و عمدتا جوانان غیرتمند هستند که طلایه دار انقلابند. لازم است اکثریت جامعه متقاعد شود که این رژیم به پایان عمر خود رسیده تا در تمام لایه های اجتماعی دست به اعتصاب بزنند.

مشاهده میشود رژیم امیدش از نیروهای سرکوبگر خود مانند نیروی ویژه امنیتی گردان امام علی و مشابه آن کاهش یافته است. احتمالا رژیم سعی دارد برای جبران کمبود نیروی سرکوبگر بسراغ ارتش رود. یا بطور ساده با اعلام حکومت نظامی از ارتش بخواهد انتظامات حکومت نظامی را بعهده بگیرد. بنظر من بعید بنظر میرسد رژیم از چنین راهکاری استفاده کند. زیرا، با احتمال بسیار بالا بیشتر نظامیان ارتش ایران به صفوف انقلابیون می پیوندند. شنیده شده اگر چه تأیید نشده است در بین فرماندهان ارتش اختلاف نظر بوجود آمده و تمرد از دستور فرماندهان افزایش چشمگیری داشته که باعث بازداشت گشته و پرونده آنها به سیستم قضایی نیروهای مسلح ارسال گردیده است. برابر اطلاع رسیده از داخل ارتش لااقل ۱۲۰۰۰ پرونده تشکیل گردیده که مورد بررسی است. این خود بیانگر حجم تمرد در ارتش میباشد.

رژیم برای کاهش تمردها در ارتش و همچنین کاهش درد و رنج معیشتی بازنشستگان، حقوق ومزایای آنان را مقداری افزایش داده است. برابر با گزارشی از شورای نگهبان که در خبرگزاری ایرنا، ۱۴ آبان ۱۴۰۱، منتشر شد، هادی طحان نظیف روز سخنگوی شورا نگهبان در نشست خبری با خبرنگاران از تایید لایحه افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری خبر داده و گفته است «مصوبه مجلس در شورا بررسی شد و خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.» رژیم اسلامی در تمام گسل های اجتماعی، نظامی و غیر نظامی کنترل اداره کشور را از دست داده و بمنظور جلوگیری از همپاشیدگی کامل دست به اینگونه ترفند ها می زند. نظامیان ارتش ایران ازجمله بازنشستگان مدت ۴۳ است که مورد بی مهری رژیم اسلامی قرار داشته اند. قبل از حرکت انقلابی کنونی، بارها بازنشستگان جلوی مجلس شورای اسلامی، اجتماع اعتراضی داشته اند، امّا مسئولان رژیم به درخواست آنها التفاتی نداشتند!

پیرامون وضعیت معیشتی نظامیان ارتش ایران، رئیس ستاد و معاون همآهنگی ارتش، با حضور در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، دیماه ۱۳۹۸، و مصاحبه های بسیاری در رسانه های همگانی رژیم با ارائه گزارش از عملکرد و نقش ارتش در تامین امنیت مرزها و حوادث طبیعی، مسائل آمادی و عمرانی ارتش در سال ۱۳۹۹ را تشریح کردند. در جریان این مصاحبه ها بود که وضعیت نابسامان پرسنل و بودجه ارتش ملی ایران گزارش شد. گزارشات بیانگر آن بود که پرسنل ارتش نسبت به مخارج زندگی روزه مره خود درمضیقه معیشتی بسر برده و در شرایطی بسیار دشوار زندگی میکنند.

وضعیت معیشتی بازنشستگان ارتش ایران به مراتب بدتر از نظامیان شاغل است. بازنشستگان ارتش ایران پس از باز نشستگی بالاجبار باید چندین کار انجام دهند تا نان و آبی برای زن وفرزندان خود تهیه کنند. بازنشستگان ارتش  در فقر معیشتی بسر میبرند و گرسنه اند در حالی که رژیم جنایت پیشه در سال ۱۳۹۸ وعده تو خالی ساختن هتل و ایجاد اماکن رفاهی برای آنان داده بود!!

بنابراین نظامیان شاغل و بازنشستگان ارتش ایران با توجه به تجربه ۴۳ ساله، با این ترفندها فریب نخواهند خورد. نظامیان ارتش ایران هرگز در مقابل مردم به پاخاسته ایران نخواهند ایستاد. افزایش حقوق و مزایای آنان حق مسلم آنها است که مدت ۴۳ سال است از انان ربوده شده است. بارها یادآور شده ایم نظامیان و بازنشستگان ارتش ایران برای اینکه بتوان هزینه معیشتی زندگی زن و فرزند خود را بدست آورند مجبور به انجام چند کار از جمله مسافرکشی بوده اند.

روز جمعه ۱۳ آبان ۱۴۰۱ در شهر زاهدان بعد از نماز جمعه در حدود ۲۰ هزار نمازگزار دست به حرکت اعتراضی زدند که مورد تهاجم نیروهای امنیتی سرکوبگر رژیم قرار گرفت و بسیاری کشته و زخمی شده اند. مولوی عبدالحمید روحانی سنی سیستان و بلوچستان جمعه ۱۳ ابان را جمعه خونین دیگری نام نهاد. این درحالی است که فرمانده سپاه پاسداران جوانان جان برکف کشور را تهدید کرده بود قدم به خیابان نگذارند. امّا جوانان برومند گوش به یاوه گوئی این سردار بیخرد نداده و کماکان به اعتراضات خیابانی ادامه داده اند و تلفات آنرا هم بجان خریده اند.

نگران از اینکه یگانهای ارتش مستقر در استان های سیستان و بلوچستان به صف مردم بپوند ند، و خیزش مردم استان سیستان و بلوچستان مورد حمایت نظامیان حکومت طالبان قرار گیرد، فرمانده کل ارتش با درگیری روز جمعه ۱۳ آبان بلافاصله به این استانها مسافرت نمود  و از وضعیت آمادگی رزمی یگان های رزمی نیروی زمینی ارتش در نوار مرزی زابل بازدید کرد و توان عملیاتی این یگانها برای حفاظت از مرزهای شرقی کشور را مورد ارزیابی قرار داد(۱). وی نقش یگان های نیروی زمینی ارتش در حفاظت از مرزهای ایران را بسیار حائز اهمیت و بازدارنده دانست. سرلشگر موسوی از خانواده نظامیان ارتش نیز قدردانی کرد که همواره پشتیبان و حامی مردان و فرزندان خود در ارتش برای اجرای بی دغدغه ماموریت بوده‌اند. سرلشگر موسوی بخوبی واقف است که خانواده نظامیان ارتش با مقایسه با سپاه پاسداران از جمله نیروهای امنیتی رژیم در مضیقه امرار معاش بوده اند و از این واهمه دارد که در استانهای حاشیه ای کشور، ارتش به مردم بپیوندند.

در خاتمه بازهم یادآور میشویم وظایف ارتش ایران حفاظت از مرزهای کشور، تمامیت ارضی و حفاظت از جان و مال مردم ایران بویژه در دوران گذار از رژیم اسلامی است. نظامیان ایران نباید از حاکمیت آخوندیسم که مورد تنفر مردم ایران بویژه آینده سازان جوان کشور چه دختر  و چه پسر است، حمایت کند. همانگونه که در بالا یادآور شدیم ارتش ایران بموقع در کنار مردم ایران قرار خواهد گرفت و بوظیفه ملی خود عمل میکند.

پاینده ایران

ناخدا محمد فارسی

۶ نوامبر ۲۰۲۲

1 – https://www.irna.ir/news/84932592/