برابر با خبرگزاری رادیو فردا، پلیس امارات روز دوشنبه۲۷ دیماه ۱۴۰۰ از انفجار سه تانکر سوخترسانی در منطقه «مصفح» شهر ابوظبی و یک انفجار جزئی در محدوده ساختوساز فرودگاه جدید ابوظبی خبر داد که در جریان آن دو شهروند هندی و یک شهروند پاکستانی کشته و شش نفر نیز زخمی شدند (۱). حوثی های یمن که از طرف رژیم اسلامی ایران پشتیبانی میشوند مسئولیت حمله به امارات را بر عهده گرفتهاند و خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران در این زمینه گفته که این اقدامات «تذکر عملی جدید» از سوی حوثیها به امارات بوده است.
لازم به یادآوری است حوثی های یمن قادر نیستند حتی غذا برای مردم یمن که در منطقه تحت کنترل خود دارند تأمین نمایند، پهپاد ها را از کجا آورده اند که به کشور ابوظبی در امارات متحده عربی شلیک کنند؟ از طرفی حمله ای که توسط حوثی ها صورت گرفته، چگونه است که رژیم اسلامی ایران از ان بعنوان «تذکر عملی جدید» یاد میکند و با نشر ان در روزنامه کیهان رژیم چه هدفی را دنبال میکند؟ آیا رسانه کیهان حسین شریعتمداری در تهران که بیانگر نظرات رهبر جمهوری اسلامی خامنه ای است، و حمله به امارات را مورد تمجید قرارداده است، به نوعی اعلان جنگ برعلیه کشورهای عربی همسایه ایران را تداعی نمیکند؟ رسانههای دیگر حکومتی ایران حمله پهپادی حوثی ها به امارات متحده، را «مهم» دانسته و آن را نتیجه «عملیاتی دقیق، عجیب، پیچیده و مؤثر» توصیف کرده اند. به زبانی دیگر رژیم یاغی اسلامی ایران به امارات متحده عربی اعلام نموده است که این حمله تنها تذکری بوده و اگر امارات ارتباط خود با کشور اسرائیل را محدود نکند، احتمالاً باید انتظار حملات بیشتری نیز باشد!
ایالات متحده و بریتانیا حمله پهپادی حوثیهای یمن به امارات متحده عربی را به شدت محکوم کرده و آن را اقدامی «تروریستی» نامیدهاند و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، نیز این رخداد را محکوم کرده و در عین حال خواستار خویشتنداری همه طرفهای درگیر شده است. رژیم اسلامی ایران در ۴۳ سال گذشته که بر مسند قدرت بوده هرگز به اینگونه محکومیت ها توجهی نکرده است. درحقیقت بدلیل تحریم های اقتصادی جهان غرب از جمله ایالات متحده و بریتانیا و دیگر کشورهای دمکراتیک جهان، آنها را دشمن خود میداند. رژیم یاغی اسلامی در ایران تنها به زور و نیروی نظامی قوی جوابگو خواهد بود، و نه محکوم کردن اعمال تروریستی!
میتوان گمانه زد رژیم اسلامی احتمالا با حملات انفجاری در نقاط بسیاری از تأسیسات موشکی و اتمی خود سردرگم شده و خواسته است از طریق حوثی های دست نشانده خود در یمن هشدار تلافی جویانه داده باشد. بنظر میرسد پیام رژیم بسیار روشن است «اگر حاکمیت رژیم اسلامی در ایران به مخاطره افتد تمام منطقه را به آتش خواهند کشید؟» اگر چه خود کشی خواهد بود. بنابراین حمله پهپادی به کشور ابوظبی میتواند یک اقدام هشدار دهنده تروریستی باشد. باید گفت بعید بنظر میرسد که رژیم با انجام اعمال تروریستی چه مستقیم و چه غیر مستقیم بتواند به اهداف واهی خود که هژمونی در خاورمیانه است دست یابد. ولی در هر حال این طرز تفکر رژیم برای منطقه خاورمیانه و جهان بسیار خطرناک است.
در این راستا در روز ۲۶ دیما ۱۴۰۰ صدای انفجار از جمله در مناطقی از استانهای همدان، کرمانشاه و کردستان در غرب ایران شنیده شده است. برابر با گزارشات دریافتی از داخل ایران انفجارها در زاغه های موشکی و پهپادی رژیم در امتداد کوه های اورامانات از پاوه گرفته تا مرز اشنویه شنیده شده است. برابر با گزارش ها از داخل، سپاه پاسداران برای نزدیک کردن تجهیزات موشکی خود برای حمله به اسرائیل، درغرب کشور زاغه های زیر زمینی موشکی و پهپادی بنا کرده است. خبر از دوستان داخل کشور بیانگر آنست که محدوده نظامی در محوطه زاغه ها در مسیر سردشت تا کرمانشاه با عرض چند کیلومتری توسط مأموران رژیم «منطقه ممنوعه» برقرار شده و مأموران رژیم اجازه ورود به این مناطق را نمیدهند. خبرگزاری دوچه وله که در ایران پایگاه رسانه ای دارد نیز از صدای انفجار در چند شهر در غرب ایران از جمله در کرمانشاه، سنندج و همدان خبر دادهاست (۲). دوچه وله میگوید مقامهای مسئول در این مناطق هنوز درباره منبع این انفجارها اظهارنظر مشخصی نکردهاند.
سران رژیم و بخصوص سران سپاهی معمولاً بر اینگونه اخبار سرپوش میگذارند، و اعلام کرده اند صدای انفجار در غرب کشور از جمله کرمانشاه، سنندج و همدان در نتیجه رزمایش پدافند هوایی بوده است. با وجودیکه بسیاری از شهروندان در چند شهر غربی ایران خبر دادهاند که صدای انفجارها با پرتاب و انفجار پدافند هوایی متفاوت بوده است. انفجار موشکهای پدافند هوایی اصولاً در آسمان شنیده میشود، در حالیکه صدای انفجار ها از زیر زمین بوده اند. سعید کتابی، فرماندار اسدآباد همدان، با تایید اینکه «صدای مهیبی» در این شهرستان شنیده شده است، گفته است علت این صدا مشخص نیست. او به خبرگزاری فارس گفته است «هیچ گونه انفجاری در سطح شهرستان نداشتیم» و «ستاد بحران در حال پیگیری است.» این درحالی است که کاربران در شبکههای اجتماعی در توییتهای متعددی از شنیده شدن صدای انفجارهای زیر زمینی در شهرهایی اسدآباد همدان، سنندج و کرمانشاه خبر داده اند.
از طرفی نفوذ رژیم از نظر سیاسی و اقتصادی در منطقه در حال فروپاشی است. نیروهای نیابتی رژیم در کشورهای خاورمیانه با مخالفت ها و محدودیت های زیادی روبر شده اند. حزب الله لبنان علارغم دریافت هزینه نظامی و اداری خود از رژیم اسلامی ایران یک سازمان تروریسیتی در جهان شناخته شده است و با مشکل سیاسی در لبنان روبرو است. بدلیل نفوذ حزب الله در ارگانهای کشوری، حاکمیت لبنان زیر سئوال برده شده. بهمین دلیل سازمانی بنام «جبهه نجات ملی» از فرهیختگان سیاسی که گفته میشود بیش از ۲۰۰ نفر از سیاستمداران و اقتصاد دانان با تجریه لبنان است تشکیل گردیده است. این جبهه خواستار برچیده شدن سازمان تروریستی حزب الله لبنان است.
در این راستا سردار قاأنی فرمانده سپاه قدس، روز پنجشنبه ۱۶ دیماه در سخنرانی ای در تهران از اختلاف بین نیروهای تحت فرمان سپاه قدس و گروه مقتدا صدر خبر داده است. خبرگزاری های عراق روز ۱۹ دیماه تصاویر قاآنی را که بطور سرزده به عراق سفر کرده است منتشر کرده اند. سفر نگهانی قاآنی بیانگر شکاف عمیق بین نیروهای تروریستی نیابتی تحت فرمان سپاه قدس در عراق است. گفته میشود قاآنی بدنبال ملاقات با سیاستمداران جیره خوار رژیم اسلامی ایران در عراق است تا بتوانند اعمال نفوذ کرده و از پاشیده شدن «نیروی حرکت مردمی» تحت نفوذ رژیم جلوگیری شود. لازم به یاد آوری است که در انتخابات پارلمان عراق حرکت مقتدا صدر با بدست آوردن ۷۳ کرسی در پارلمان و ائتلاف با دیگر گروهای سیاسی که خواستار قطع نفوذ سیاسی رژیم در عراقند، میتواند اکثریت قابل ملاحطه ای را از ۳۲۹ کری مجلس عراق بدست آورد. مقتدا صدر خود یک مسلمان شیعی است و گروه صدر هم شیعی مذهبند ولی از نفوذ رژیم اسلامی ایران به تنگ آمده و بدنبال پایان نفوذ جمهوری اسلامی در عراق میباشند.
حمله حوثی ها به مخازن نفت و فرودگاه ابوظبی موجی در جهان اقتصادی بخصوص بازار نفت و گاز ایجاد کرده است. خبرگزاری اویل پرایس دیروز ۱۸ ژانویه ۲۰۲۲ میلادی خبر داده که این حمله در سطح منطقه تنش ایجاد کرده است از جمله خواست آمریکا و اروپا برای ایجاد راه الترناتیو نفت و گاز غیر از مسیر روسیه به اروپا با احتمال اشغال اوکراین توسط روسیه به مخاطره افتاده است. قیمت نفت در جهان به دلیل این حمله افزایش داشته و بازار نفت و گاز را ملتهب کرده است.
باعث تأسف است که آقای بایدن همان سیاست خارجی مشابه باراک اوباما را دنبال میکند که کمکی به حلّ معضل خاورمیانه نخواهد کرد. مماشات با رژیم اسلامی تنها خاورمیانه را بیشتر ملتهب میکند و صلح جهانی به خطر خواهد افتاد. دستیابی رژیم به تجهیزات موشکی، پهپادی و بمب اتم تنها میتواند خاورمیانه را به آتش بکشد. رژیم اسلامی در ایران با داشتن بمب اتم و موشک حامل، دو راه را در پیش روی جهان قرار خواهد داد. قبول اتمی شدن رژیم تروریستی اسلامی و هژمونی در خاورمیانه و دیگری رویارویی با آن. در هر دو صورت منطقه خاورمیانه به آتش کشیده خواهد شد. اگر بمب اتمی در منطقه استفاده شود منافع کشورهای منطقه و جهان غرب از منابع نفتی و گازی نابود خواهد شد. لازم است این شعر بسیار به جا از … را از یاد نبریم که میگوید:
تیغ دادن در کف زنگی مست به که آید علم ناکس را به دست
اکنون تیغ همراه با علم در دست ناکس رژیم اسلامی در ایران است. باعث تأسف است که جهان آزاد همچنان نظاره گر است و سعی دارد با این زنگی مست از باده غرور و جاه طلبی مماشات کند.
ناخدا محمد فارسی
۱۹ ژانویه ۲۰۲۲
https://www.radiofarda.com/a/31655937.html (۱)
https://www.dw.com/fa-ir/ (۲)